2000+ Zadowolonych Klientów

Tyle firm obsłużyliśmy w naszej kilkunastoletniej historii.

    review rating 5  Od niedawna pracuję na programie tanie przelewy i nie było problemów z przejściem na nowe zakładki. Wprowadzanie danych proste, możliwość korekty błędów, zapamiętuje dane kontrahentów i uzupełnia, gdy powtarza się kontrahent. Polecam.

    thumb krystyna wylegala
    2/15/2020

    review rating 5  Świetna współpraca jak tylko jest jakiś problem to reakcja ekspresowa 🙂

    thumb Anna Grochowiak
    7/12/2019

    review rating 5  Super współpraca - od systemu do obsługi przelewów, po szkolenia i pomoc w razie jakichkolwiek wątpliwości i pytań nie tylko w temacie działania samego systemu, ale odnośnie zmieniających się przepisów, kontroli przez różne instytucje itp.

    thumb Monika Zgoda
    2/25/2019

    review rating 5  Współpracuję z firmą Tanieprzelewy.pl od trzech lat i bardzo sobie chwalę tę współpracę. Czytelny i intuicyjny system , szybka miła i fachowa pomoc przy ewentualnych problemach. Bardzo przystępna cena dostępu do systemu. Zdecydowanie polecam.

    thumb Adam Jarmołkowicz
    2/26/2019

    review rating 5  Polecam współpracę z w/w firmą. Posiada ona jasne zasady, pomaga przy uruchomieniu agencji, niskie koszty przelewów i obsługi programu, łatwy w obsłudze system AON Agencja Online - kompatybilny z systemem bankowym. Nie narzucają wysokości prowizji. Automatyczne generowanie raportów do KNF i NBP. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pozdrawiam

    thumb Biuro Ubezpieczeń FILLUX
    7/10/2019

    review rating 5  Prosty, intuicyjny program do realizacji przelewów od klientów. Pełna pomoc od Firmy przy założeniu i prowadzeniu agencji. Polecam

    thumb Zygmunt
    2/26/2019

    review rating 5  Świetna współpraca jak tylko jest jakiś problem to reakcja ekspresowa 🙂

    thumb Anna Grochowiak
    7/12/2019

    review rating 5  Moja współpraca z Tanie p. Przelewy zaczęła się ok 6 tal temu i zawsze można liczyć na pomoc w każdej sprawie.

    thumb Lucyna Szczepańska
    9/27/2019

    review rating 5  Tanie koszta,bardzo dobra obsługa,Rzetelne przedstawianie informacji,szybki kontakt. POLECAM !!!

    thumb Przemysław Łada
    2/25/2019

    review rating 5  Moja współpraca z Tanie p. Przelewy zaczęła się ok 6 tal temu i zawsze można liczyć na pomoc w każdej sprawie.

    thumb Lucyna Szczepańska
    9/27/2019

    review rating 5  Jako nowy użytkownik programu chciałbym się podzielić swoimi wrażeniami. Pan Mariusz to cierpliwy człowiek i bardzo pomocny. Krok po kroku przeprowadził mnie przez wszystkie formalności związane z założeniem Biura Usług Płatniczych. Na wszystkie moje pytania odpowiadał szybko i wyczerpująco. Polecam wybierać cały pakiet program + RODO. Skróci to czas związany z formalnościami i szybciej zaczniesz zarabiać. Co do samego programu to jest na tyle prosty i intuicyjny, że osoba bez wcześniejszej pracy w takich programach poradzi sobie bez problemu. Program został mi udostępniony przed rozpoczęciem pracy żebym mógł zapoznać się z interfejsem i funkcjami. Bardzo pomocne są instrukcje w postaci filmów. Posiada wiele usprawnień, dzięki którym praca jest naprawdę szybka i przyjemna. Przed rozpoczęciem pracy Pan Mariusz krok po kroku mówi co trzeba zmienić w ustawieniach, żeby dopasować program pod swoje Biuro Usług Płatniczych. Najważniejsze jest jednak to, że brak pośredników przetrzymujących pieniądze, a to ważne by pieniądze Klientów trafiały jak najszybciej do odbiorców.

    thumb Paweł Wrona
    1/31/2020

    review rating 5  Super współpraca - od systemu do obsługi przelewów, po szkolenia i pomoc w razie jakichkolwiek wątpliwości i pytań nie tylko w temacie działania samego systemu, ale odnośnie zmieniających się przepisów, kontroli przez różne instytucje itp.

    thumb Monika Zgoda
    2/25/2019

    review rating 5  

    thumb
    1/21/2020

    review rating 5  Firma godna polecenia! 100 % satysfakcji ze współpracy 😀

    thumb Kamil Łagocki
    2/25/2019

    review rating 5  Super obsługa, zawsze pomocny Pan Mariusz

    thumb Anastasia Ignat
    9/24/2019

    review rating 5  Szybkie i profesjonalne wsparcie na każdym kroku. Od oferty do pracy na systemie. Dziękuję i polecam.

    thumb Maciej Mic
    2/05/2020

Źródło opinii

Wszystkie nasze opinie znajdują się w serwisie Google.