2000+ Zadowolonych Klientów

Tyle firm obsłużyliśmy w naszej kilkunastoletniej historii.

    review rating 5  Super obsługa, zawsze pomocny Pan Mariusz

    thumb Anastasia Ignat
    9/24/2019

    review rating 5  Firma godna polecenia! 100 % satysfakcji ze współpracy 😀

    thumb Kamil Łagocki
    2/25/2019

    review rating 5  Świetna współpraca jak tylko jest jakiś problem to reakcja ekspresowa 🙂

    thumb Anna Grochowiak
    7/12/2019

    review rating 5  Tanie koszta,bardzo dobra obsługa,Rzetelne przedstawianie informacji,szybki kontakt. POLECAM !!!

    thumb Przemysław Łada
    2/25/2019

    review rating 5  Super współpraca - od systemu do obsługi przelewów, po szkolenia i pomoc w razie jakichkolwiek wątpliwości i pytań nie tylko w temacie działania samego systemu, ale odnośnie zmieniających się przepisów, kontroli przez różne instytucje itp.

    thumb Monika Zgoda
    2/25/2019

    review rating 5  Świetna współpraca jak tylko jest jakiś problem to reakcja ekspresowa 🙂

    thumb Anna Grochowiak
    7/12/2019

    review rating 5  Polecam współpracę z w/w firmą. Posiada ona jasne zasady, pomaga przy uruchomieniu agencji, niskie koszty przelewów i obsługi programu, łatwy w obsłudze system AON Agencja Online - kompatybilny z systemem bankowym. Nie narzucają wysokości prowizji. Automatyczne generowanie raportów do KNF i NBP. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pozdrawiam

    thumb Biuro Ubezpieczeń FILLUX
    7/10/2019

    review rating 5  Moja współpraca z Tanie p. Przelewy zaczęła się ok 6 tal temu i zawsze można liczyć na pomoc w każdej sprawie.

    thumb Lucyna Szczepańska
    9/27/2019

    review rating 5  Prosty, intuicyjny program do realizacji przelewów od klientów. Pełna pomoc od Firmy przy założeniu i prowadzeniu agencji. Polecam

    thumb Zygmunt
    2/26/2019

    review rating 5  Współpracuję z firmą Tanieprzelewy.pl od trzech lat i bardzo sobie chwalę tę współpracę. Czytelny i intuicyjny system , szybka miła i fachowa pomoc przy ewentualnych problemach. Bardzo przystępna cena dostępu do systemu. Zdecydowanie polecam.

    thumb Adam Jarmołkowicz
    2/26/2019

    review rating 5  Super współpraca - od systemu do obsługi przelewów, po szkolenia i pomoc w razie jakichkolwiek wątpliwości i pytań nie tylko w temacie działania samego systemu, ale odnośnie zmieniających się przepisów, kontroli przez różne instytucje itp.

    thumb Monika Zgoda
    2/25/2019

Źródło opinii

Wszystkie nasze opinie znajdują się w serwisie Google.